Υψηλή Ποιότητα

Επιλέγουμε τα καλύτερα υφάσματα και δέρματα, το οποία πιστοποιούν την τελειότητα των προιόντων μας και έχουμε ένα ολοκληρωμένο after sales service που εγγυάται τα υψηλά standards που πληρεί η Casa Vogue.

Ειδικές Κατασκευές και χειροποίητα έπιπλα

Δέρμα, ύφασμα, ξύλο, μέταλλο, ειδικές χειροποίητες βαφές, πολύτιμα υλικά, συνδυάζονται με το τρόπο που επιθυμεί ο πελάτης για να δημιουργηθεί σε κάθε περίπτωση το μοναδικό αποτέλεσμα.

Επώνυμα Brands του εξωτερικού

Η Casa Vogue συνεργάζεται με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού και μπορεί να υλοποιήσει επαγγελματικά projects με  έπιπλα και είδη από όλα πολλά μεγάλα Brands: FENDI, CAVALLI, MISSONI, GIUSTI PORTOS, RUGIANO, SCIC, REFLEX

Υλικά

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε στο εργοστάσιό μας τα καλύτερα υλικά, για να κατασκευάσουμε μια φυσική, αρμονικά συνδυασμένη και ολοκληρωμένη συλλογή από εκλεκτά χειροποίητα προιόντα.

Εμπιστοσύνη

Η εταιρία μας έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό απόξενοδοχειακά projects καθώς και ποιτικούς και καλαίσθητους  επαγγελματικούς χώρους. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς.