Εταιρικό Προφίλ


Η εταιρία Casa Vogue κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και πώληση ποιοτικού επίπλου, έχοντας ανοδική πορεία από την ίδρυσή της εώς σήμερα. Εδρεύει σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ., ενώ ταυτόχρονα διαθέτει 2 πολυτελή showroom όπου παρουσιάζονται οι συλλογές της.

Η Casa Vogue διαθέτει μια πλήρη και ευρύτατη συλλογή από καναπέδες, κρεβάτια, καθιστικά, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες, είδη εξωτερικού χώρου, έπιπλα μπάνιου, χωτιστικά, διακοσμητικά και υφάσμτα επιλεγμένα για την ξεχωριστή αισθητική και την ποιότητα των υλικών τους.

Το καταξιωμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει τη μελέτη και διακόσμηση του χώρου σας, προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Η εταιρία επίσης, συνεργάζεται με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού.

 

Η ιστορική πορεία της εταιρίας μας αποδεικνύει την πολύ μεθοδευμένη προσπάθειά μας καθώς και διαχρονικότητα του ονόματός μας. Η ποιότητα και το service μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Casa Vogue
  • Από το 1990 μέχρι σήμερα συμμετέχουμε σε όλες τις Εκθέσεις Furnidec που λαμβάνουν μέρος στον Διεθνή Εκθεσικό Χώρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία έχει διακριθεί πολλές φορές για τη συμμετοχή της με βραβεία καλύτερης συμμετοχής και παρουσίας.
  • Το 1997, η εταιρία Casa Vogue δημιουργεί κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη Καβαλάρι Λαγκαδά του Νομού Θεσσαλονίκης. Εκεί είναι εγκατεστημένη η παραγωγή της εταιρίας καθώς και ένας πολυτελής, μοναδικής αισθητικής εκθεσιακός χώρος- showroom.

   Τα έπιπλα της Casa Vogue παράγονται δίνοντας πολύ έμφαση και σημασία στα κριτήρια που θα πρέπει να τηρούνται για να φτάσει το προϊόν στον τελικό πελάτη:

1. Αισθητική τελειότητα με άψογη εφαρμογή όλων των αξεσουάρ πάνω στο έπιπλο.
2. Πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής επιλέγοντας τα ακριβότερα και καλύτερα υλικά.
3. Άνεση και αντοχή στο χρόνο
4. Καλαισθησία και όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων

  Εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε τα προϊόντα σε κάθε στάδιο της παραγωγής ώστε έτσι να διασφαλίζονται τα παραπάνω κριτήρια και η αξιοπιστία του κατασκευαστή.
Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων και υλικών για να βελτιώνει την παροχή των υπηρεσιών της.

   Τα προϊόντα της εταιρίας μας ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ, την καλαισθησία, την πολυτέλεια που αποπνέουν, τα εντυπωσιακά υφάσματα και χρώματα που διαθέτουν, τα πρωτότυπα στολίδια και πολύτιμα αξεσουάρ που τα διακοσμούν. Όλα αποτέλεσμα της καλής τεχνογνωσίας του αντικειμένου μας, της εμπειρίας που διαθέτουμε και της αγάπης σε αυτό που δημιουργούμε!

  Όλα τα παραπάνω έχουν βοηθήσει την Casa Vogue στη δημιουργία της δικής της «προσωπικής-προϊοντικής ταυτότητας» που την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλη κατασκευή. Αυτή η ιδιαίτερη ταυτότητα που ορίζεται από το ύφος των προϊόντων της, εκδηλώνεται καθημερινά μέσα από κάθε μοναδικό παραγόμενο προϊόν καθώς και την φιλική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας!

  • Το Νοέμβριο του 2011, η εταιρία Casa Vogue ανοίγει στο κοινό το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης επίπλων στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα συνολικού εμβαδού 830 τ.μ. διαμορφώνεται σε 3 ορόφους και βρίσκεται στην οδό Αδριανουπόλεως 22 στην Καλαμαριά.
  • Στο νέο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα σε μοντέρνα και κλασική γραμμή από τη συλλογή της Casa Vogue αλλά και από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.
  • Το Δεκέμβριο του 2012, η εταιρία Casa Vogue επεκτείνεται νέο καινούργιο κατάστημα με τον τίτλο Kitchen & Living με κουζίνες, έπιπλα καθιστικού και κρεβατοκάμαρες στην οδό Αδριανουπόλεως στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 2012, η εταιρία Casa Vogue επεκτείνεται και στο χώρο του παιδικού δωματίου και ανοίγει 2 νέα καινούργια καταστήματα στην Αδριανουπόλεως και πρόσφατα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
  •  Η εταιρεία μας δημιούργησε την Casa Vogue Contract, η οποία αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων. Κατασκευάζει έπιπλα που φημίζονται για τις κομψές και αρμονικές γραμμές τους από εκλεκτά υλικά, κατά παραγγελία και σε ειδικές διαστάσεις, έχοντας πολύ προσεγμένη ποιότητα και άρτια κατασκευή, με μηνχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4.500 τ.μ.

  Η εταιρία στόχευσε την κορυφή και ύστερα από μακροχρόνια μεγάλη προσπάθεια σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της κατασκευής πολύ ποιοτικού επίπλου! Σήμερα από θέση ισχύος συνεχίζουμε με μεθοδικότητα, καλή οργάνωση, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη μας να στοχεύουμε την κορυφή και να παράγουμε πολύ όμορφα, εμπορικά και ποιοτικά προϊόντα…

Η Casa Vogue, έχει ένα εξαιρετικό Portfolio καθώς έχει ολοκληρώσει τη διαμόρφωση πολλών ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων ενώ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, μεθοδικότητα και οργάνωση για να αναλάβει κάθε project με εγγυημένο αποτέλεσμα, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη της.

 

Δείτε τις συλλογές μας